+36 20 924 4893

Bogár Lajos (Lui)

Bogár Lajos (Lui)

Bogár Lajos (Lui)

dob

1980 óta dobolok, a Led Zeppelin és a Deep Purple zenéjének hatására. Nesztor Iván tanítványaként kezdtem a Postás Zeneiskolában /Erkel Ferenc/.

Több zenekarban is megfordultam az évek során, rengeteg fesztiválon és klubban játszottam országszerte. Mai napig a dobolás az életem.
Kedvenc együttesem a Dream Theater, de szívesen hallgatok más stílusú zenéket is.

1999 óta vagyok a Gesarol tagja, Somogyi Józsefnek köszönhetően, akivel 1984 óta ismerjük egymást, korábbi zenekarokból.

Eddigi zenekaraim :
– Fintor
– Wall Street
– Missio
– Mr. Bazári Band


Rólunk mondtátok

Ismét fergeteges bulit csináltatok nekünk,köszönjük szépen! Nagyon tetszett a két új szám is,ezek is örökzöld zenék. A szerepcsere is élvezetes volt,és ha jól láttam nem csak nekünk,hanem nektek is. A magyar blokk az egyik csücske a szívemnek. Volt szerencsém 2001-ben hallani az Illést, Metrót, Omegát a Népstadionban. Nagyon szeretem a számaikat,és imádom ahogy ti játsszátok. Ahogy elnéztem a közönség létszámát,lassan ki lehet jelenteni,hogy megvan a 2. számú téli klubhelyiségetek! Sokkal többen voltunk mint a múltkor. Remélem ez így is marad! Kívánok még neked és a zenekarnak sok ilyen jó bulit! És persze önző módon magamnak is:)
Kata